Patje en Loredana waren ook van de partij in de gloednieuwe film REWIND van Tik Tok koppel CEMI. Onze helden speelden een opmerkelijke gastrol en Pat zijn hits werden in de film afgespeeld. Ook maakte Patje een remix van een  bestaand nummer van het koppel dat ook in de film te horen is. Patje heeft zijn draai talent nogmaals bewezen en met de zangstem van Loredana was er filmgenot gegarandeerd. De film werd gelanceerd op 26 oktober 2022 en kan je in alle cinema zalen bekijken.

Pat Krimson en Loredana schitteren op de set van de nieuwe film REWIND. Hierin spelen Céline Dept en Michiel Callebaut (CEMI) de hoofdrol. Voor deze film werden Pat en Loredana gevraagd om een bekend nummer van het koppel te remixen en kregen ze ook een leuke gastrol aangeboden in de film. Patje heeft zijn talent nogmaals bewezen en met de zangstem van Loredana was er filmgenot gegarandeerd.

In de film wordt Céline per ongeluk terug geflitst naar de jaren 90. En daar duiken Loredana en Patje op natuurlijk. In de film helpt Patje het Tik Tok koppel om terug hun weg naar de toekomst te vinden. De film wordt in alle bioscopen gespeeld en zal later ook beschikbaar zijn op Streamz.

 

Related Posts

Privacy Preference Center