Editor's Pick


Patje & Loredana in Rewind The movie

Patje en Loredana waren ook van de partij in de gloednieuwe film REWIND van Tik Tok koppel CEMI. Onze helden speelden een opmerkelijke gastrol en Pat zijn hits werden in de film afgespeeld.

Innovation


Loredana in trouwkleed tijdens 10 Om Te Zien

Loredana kwam op in een mooi en stijlvol trouwkleed, de eerste Belgische artiest die zich waagde aan deze stunt. Loredana en Patje zijn verloofd en Patje vond het wel een leuk idee om op deze manier een speciale entree te maken op het podium van TOTZ.

2 Fabiola blaast het dak eraf op de foute party!

Ook dit jaar waren Patje en Loredana weer van de partij op de Foute Party van Qmusic. Ze bliezen de pannen van het dak in het Sportpaleis waar 15.500 feestvierders aanwezig waren. Het volk genoot zichtbaar van de set die 2 Fabiola hen bracht.

Nieuwe zomersingle 2 Fabiola

Deze zomer komt de nieuwe singel 'Call My Name' uit, ze brengen deze singel uit op hun 1000ste optreden tijdens het Rijvers Festival in Zomergem.

Lifestyle


Liefde voor muziek – VTM

Liefde voor muziek is ondertussen al een zeer gekend en populair concept. Verschillende Belgische/Nederlandse artiesten gaan samen een week op vakantie waarin alles rond muziek draait.

Nothing found.

Nothing found.

More News


Nothing found.

Nothing found.

Nothing found.

Nothing found.